Administrere DMP tilgang

Endret Mon, 13 Mai ved 3:27 PM

DMP er Alta Aware Deployment Portal.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Status

For å se om DMP tilgang er aktivert, velg Users fra hovedmenyen. Øverst på høyre side vises status.

Klikk på dette ikonet for å se detaljert info. Dette bildet viser at AirIT har administratortilgang.

Aktivere tilgang

Dersom generell DMP tilgang er deaktivert må denne aktiveres først.

Velg Users fra hovedmenyen. Øverst på høyre side vises status. Denne er er enten Granted eller Denied.

Klikk på ikonet for å se videre info.

Fjern eventuell blokkering og dersom ingen grupper har tilgang må disse legges til ved å klikke på pluss-ikonet på høyre side.

Velg hvem som skal ha tilgang, hvilket adgangsnivå og hvor lenge adgangen skal være gyldig.

Deaktivere tilgang

For å fjerne DMP tilgang. Klikk på DMP ikonet under Users for å se detaljert status.

Klikk så på Block all access og så på Done.

Nå er denne tilgangen fjernet.