Lagre video og eksportere opptak

Endret Mon, 13 Mai ved 2:51 PM

For å lagre video av en hendelse må opprettes en bookmark. Det er denne som etter er det lagrede opptaket og som igjen kan eksporteres og deles videre.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Lagre opptak

Det er flere måter å søke etter hendelser, enten ved bruk av Search funksjonen eller ved å gå til et spesifikt tidspunkt.

Her kan du sette start- og stopptid på hendelsen. Du ser også lengden på opptaket.

Det er også mulig å justere start- og stopptid ved å dra i de gule indikatorlinjene

Name/Description: Navn og beskrivelse av hendelsen på opptaket

Available until: Det er mulig å sette hvor lenge opptaket skal være lagret i systemet. Velger du Manually deleted vil det være lagret helt til en administrator sletter opptaket.

Share with users: Det er mulig å velge hvilke brukere av systemet som skal ha tilgang til opptaket. Alle som er administrator har tilgang.

Klikk på Save.

Eksportere opptak

Når du har ett opptak du vil laste ned og lagre f.eks på en minnepinne, finnes disse under Saved clips.

I skjermbildet over heter opptaket Hendelse parkering. Her står det hvem som opprettet opptaket og når dette ble gjort, hvor lenge det blir lagret og hvor mange kamera som er med.

Ved å klikke på dette vil det vises på høyre side av skjermen med flere detaljer.

Her er ett av valgene å eksportere opptaket.

Her er start- og stopptid satt ut fra hvilken bookmark som ble valgt.

Det er mulig å passordbeskytte opptaket når det lastes ned og evt. inkludere lyd dersom det er en del av opptaket.

Klikk på Export for å starte nedlastingen.

Det som lastes ned er en .zip fil med videoopptaket i .mp4 format med en fil med informasjon og signaturfiler for disse.

Dette gjøres på tilsvarende måte som å eksportere opptak. Du starter med en bookmark til et lagret opptak.

I skjermbildet over heter opptaket Hendelse parkering. Her står det hvem som opprettet opptaket og når dette ble gjort, hvor lenge det blir lagret og hvor mange kamera som er med.

Ved å klikke på dette vil det vises på høyre side av skjermen med flere detaljer.

Her er ett av valgene å lage en link som kan deles.

Her er start- og stopptid satt ut fra hvilken bookmark som ble valgt.

Name/Description: Navn og beskrivelse av hendelsen på opptaket

Video link:

Available for: Det må settes hvor lenge linken skal fungere. Du må være en utløpstid. Etter utløpet vil fortsatt opptaket eksistere som en bookmark forutsatt det ikke er slettet automatisk eller av en admin.

Allow viewer to download: Det er mulig å gi alle med link og evt. passord tillatelse til å selv laste ned opptaket til en pc/minnepinne.

Det er mulig å passordbeskytte linken og evt. inkludere lyd dersom det er en del av opptaket. Da må passordet fylles inn før det er mulig å se opptaket via en link.

Klikk på Create for å starte opprette linken.

I skjermbildet over heter linken External link: Hendelse parkering. Her står det hvem som opprettet linken og når dette ble gjort, hvor lenge den er gyldig og hvor mange kamera som er med.

Ved å klikke på den vil det vises på høyre side av skjermen med flere detaljer.

Her finner du selve linken som kan sendes videre, samt litt info.