Proviosjonere ACU eller Single Door Controller

Endret Fri, 31 Mai ved 11:22 AM

For å provisjonere en SDC (Single Door Controller) eller en ACU må det være satt opp på forhånd.

Instrukser

TOC

Trinn 1: Logg inn i admin appen

• Start innlogging med e-postadresse

• Velg riktig org

• Logg inn med passord og evt. 2FA kode

Trykk på adminknapp på SDC eller ACU.

Dette vil aktivere Bluetooth og den vil vises i appen med de 5 siste siffrene i serienummeret. Velg riktig her.

Sørg for at SDC eller ACU har en aktiv internettforbindelse og at den ikke er provisjonert tidligere. Hvis det ikke blir tildelt en ip-adresse via DHCP, kan denne settes statisk ved å velge Network settings. Trykk på Provision Device.

Velg riktig enhet den skal provisjoneres som. Denne må være satt opp på forhånd i Openpath Dashboard. I bildet over er DEMO 2 som er ledig.

Velg denne og trykk på Yes.

Nederst på skjermen vil det stå at provisjoneringen har startet. Denne statusen vises både i Openpath Dashboard og i Open Admin app. Det kan ta opptil 30 min avhengig av hastighet på nettverket og hvor mange oppdateringer som skal installeres.

Nå er provisjoneringen startet, og du kan lukke appen.

Link til support artikkel fra Avigilon Alta